2021-11/foto-2

Over Register Holland

Met inmiddels meer dan 30 jaar ervaring is Register Holland dé onafhankelijke organisatie voor certificerende inspecties voor ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport). Register Holland is als een van de eerste bureaus officieel door ILT aangewezen om zelfstandig scheepsinspecties uit te voeren en certificaten van onderzoek af te geven. Dit mandaat geldt voor nagenoeg alle typen binnenvaartschepen, zoals motorvrachtschepen,  hotelschepen,  sleep- en duwboten, (zeilende) passagiersschepen, werkmaterieel en pleziervaartuigen. Omdat Register Holland een bureau is met korte lijnen en zelfstandig certificaten mag afgeven, kan er veel tijdwinst behaald worden. Iets wat zeker niet onbelangrijk is: zonder geldig certificaat mogen schepen immers niet varen. Snelheid is dus geboden.

Vanaf 2017 moeten schepen met autokranen verplicht een geldig kraanboek aan boord hebben. Register Holland is ook gecertificeerd om autokranen te keuren, gewichtstests te doen en kraanboeken af te geven. Allemaal redenen waarom veel scheepseigenaren het bureau weten te vinden.

Daarnaast is Register Holland geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie op basis van de NEN-EN-ISO/IEC 17020:2012 norm voor inspecterende instellingen (registratienummer: I250). Register Holland ondergaat een jaarlijkse controle van de Raad voor Accreditatie. De accreditatie is gebaseerd op een beoordeling van de verseisten zoals vastgelegd in NEN-EN-ISO/IEC 17020:2012. Klik op de button voor de accreditatieverklaring.

                                                                                      

Register Holland is gevestigd in Meppel en maakt onderdeel uit van de Van Dijk Expertise Groep BV.
Ons team van ervaren surveyors bestaat uit:

  • Rob van Dijk (Meppel)
  • Marieke van Dijk (Meppel)
  • Henk Sijbesma (Arnhem)
  • Henri Donkers (Maasbracht)
  • Jurgen de Lange (Witmarsum)
  • Pascal van Weelden (Rotterdam)
  • Anton Korporaal (Dinteloord), elektra-inspecties
  • Arend Visser (Amersfoort), autokranen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel 0521 - 74 40 16 of mail naar info@register-holland.nl.