2021-03/revolution-right-face-scaled-1-1024x683

Drone inspecties door Prevent

Geplaatst op

Wilt u een compleet beeld van de staat van het onderwaterschip, schroeven en roeren van een vaartuig?

Onze partner, Prevent Survey, kan een inspectie met een onderwaterdrone doen. Zo kunt u uw klant volledig adviseren bij aan- of verkoop.

Bespaar tijd en geld

Prevent Survey inspecteert met de onderwaterdrone het onderwaterschip. De inspectie met de drone is sneller en voordeliger dan een traditionele inspectie met duikers of een inspectie in een dok of scheepshelling. U bespaart tijd en geld.

Hoe werkt de onderwaterdrone?

Uw surveyor komt met de onderwaterdrone naar uw locatie. U krijgt dankzij verschillende opnames een goed beeld van de staat van het onderwaterschip. De onderwaterdrone kan tijdens de inspectie foto-, film- en sonaropnames maken. De gemiddelde inspectie duur ongeveer 3 uur exclusief de reistijd en de tijd noodzakelijk voor het opstellen van een inspectierapport.

De onderwaterdrone is een professioneel werktuig en maakt gebruik van een sonarsysteem in combinatie met de HD-onderwatercamera.  In enkele uren wordt een compleet beeld verkregen van het te inspecteren object, ook in troebel water. De inspectie maakt zo onder andere zichtbaar of het casco, het roer, de schroef etc. nog in goede staat zijn.

Meekijken en rapportage

U kunt tijdens de inspectie meekijken op een beeldscherm of vanuit uw kantoor. De beelden kunnen ook voor u worden opgenomen. Indien u dat wenst, ontvangt u een gedetailleerde rapportage van de inspectie.

Prevent Survey

Inspecties van Prevent Survey vinden efficiënt en daardoor kostenbesparend plaats. Dit komt door de ruime ervaring van de surveyors en door de in te zetten middelen. Prevent Survey maakt namelijk naast de bestaande middelen gebruik van de nieuwste technieken, zoals een onderwaterdrone, een air drone en een 3D scanner. De ervaren surveyors werken met een gezonde dosis werklust en enthousiasme. Zij zijn gemotiveerd om u de beste diensten te leveren.

Uw volgende inspectie met de onderwaterdrone van Prevent Survey?

Kijk op preventsurvey.nl voor meer informatie of bel naar +31 078 303 9402.

Terug naar nieuwsarchief