• Foto 2
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 10
  • Foto 11
  • Foto 14
1 2 3 4 12 14 14

Casco-inspectie van alle typen binnenvaartschepen

Register Holland voert voor alle typen binnenvaartschepen casco-inspecties uit. Dit betekent dat wij ook casco-inspecties uitvoeren als wij niet het gehele certificeringsproces voor u verzorgen. Ook voor schepen die niet nader gespecificeerd worden op deze website voeren wij casco-inspecties uit. Register Holland voert casco-inspecties uit voor alle typen casco's zoals staal, ijzer, hout en polyester.

Voor het vernieuwen van een CBB of CVOR is een casco-inspectie vereist. Bij een casco-inspectie wordt het schip droogstaand geïnspecteerd en vindt er een diktemeting plaats. De diktemeting vindt plaats zodra het schip droog staat en zowel schoon als droog is, de inspectie dient plaats te vinden voordat de werkzaamheden aan de romp gaan plaatsvinden. Ook worden anker, ankerketting, waterdichte schotten, roer, afsluiters, schroef en schroefas geïnspecteerd.

Bij nieuw te bouwen casco's tot een lengte van 45 meter voert Register Holland alle benodigde inspecties uit. Casco-inspecties van nieuwbouwschepen groter dan 45 meter is voorbehouden aan de klassebureaus. De verdere certificering van nieuwbouwschepen groter dan 45 meter kunnen wij wel voor u verzorgen. Zodra het schip eenmaal in de vaart is en voor verlening van het certificaat in aanmerking komt kunnen wij u van dienst zijn.

Register Holland is een kleine, efficiënte organisatie. Om een afspraak voor een inspectie te maken kunt u telefonisch of per mail contact opnemen met de administratie. Die beheert de agenda’s van alle surveyors en plant de afspraken zo efficiënt mogelijk in, zodat de reiskosten beperkt blijven. Ook voor vragen kunt u bij de administratie terecht. Afhankelijk van de vraag brengt zij u zo spoedig mogelijk in contact met een deskundige surveyor.

Neem gerust contact met ons op, dit kan telefonisch (0521-744016) of via de mail (klassebureau@register-holland.nl). Wij staan u graag te woord!